Adana’da yaklaşık 9 ay önce annesi babası tarafından öldürülen 23 yaşındaki genç kafasına tabanca ile sıkarak anneannesinin evinde intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 6 Nisan 2014 günü anlaşamadıkları için ayrı yaşayan ancak Sevgi D. (46) nafaka istediği için boşanma bir türlü gerçekleşmediği için emekli polis memuru koca Cemal D. (54) bunalıma girerek eşinin çalıştığı işyerine gitti. Cemal D. eşine nafakadan vazgeçmesini söyle ancak eşi vazgeçmeyeceğini söyleyince Sevgi D.’yi işyerinin içinde vurarak kaçtı. Sevgi D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cemal D. ise olaydan birgün sonra polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi. Cemal D.’ye 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "tasarlayarak adam öldürmek" suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
"KÜÇÜK OĞLUNUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"
Babası ile annesi arasında yaşanan olaylardan babalarını sorumlu tutan çocuklar C.K (28) ve O.K (23) bu nedenle babalarını reddederek müteahhit dayılarının soyadını mahkeme kararıyla aldı. Daha sonrada babalarının annelerini çalıştığı işyerinde kurşuna dizerek öldürmesinden sonra çocukların psikolojisi bozuldu. Özellikle 23 yaşındaki O.K annesinin acısına dayanamayarak bir türlü kendini toparlayamadı. Bugün akşam saat 18.00 sıralarında da anneannesinin evine gelerek gelerek biraz oturup daha sonra ruhsatlı tabancasını kafasına dayayıp bir el ateş ederek intihar etti. Tabanca sesini duyan yakınları odaya geldiğinde C.K’yı kanlar içinde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde C.K’nın öldüğünü belirledi. C.K’nın cenazesi yapılan incelemeden sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)