Adana Optimum, kuruluşunun 4. yılına özel olarak 6-17 Nisan tarihleri arasında birbirinden cazip kampanyaları ve fırsatları ziyaretçileriyle buluşturuyor.
Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 4. kuruluş yıl dönümünü kutladığı Nisan ayında cazip kampanyalarla ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor. 6 Nisan’da başlayan kampanya kapsamında, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
Yılın 365 gününe yaydığı cazip fırsatlarıyla hesaplı alışverişi daha eğlenceli hale getiren Adana Optimum’un yeni kampanyası, hafta içi günlerde geçerli olacak ve Optimum Club Kart üyeleri kampanyadan faydalanabilecek. Henüz Club Kartları olmayan ziyaretçiler ise, ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club için, danışma birimine başvurarak, dolduracakları formun ardından kartın avantajlarından hemen faydalanmaya başlayabilecekler.
6 Nisan’da başlayan ve 17 Nisan tarihlerine kadar sürecek olan kampanyadan faydalanmak isteyen ziyaretçilerin 100 TL ve üzeri alışverişlerini belgeleyen fişlerle ya da faturalarla danışma birimine başvurmaları yeterli olacak.