Adana Optimum, kuruluşunun 4. yılında ziyaretçilerini, sempatik tavırları, enerjisi, şarkıları ve sahne performansıyla son dönemlerin en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alan Ayşe Hatun Önal ile buluşturuyor.
Adana Optimum, kuruluşunun 4. yılında ziyaretçilerini Ayşe Hatun Önal konser ve imza günü ile buluşturuyor. Renkli kişiliği ve hit parçaları ile hayranları ile buluşacak olan Adanalı sanatçı, Optimum ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşatacak.
Optimum’un 4. yaş günü kutlamaları, 2004 yılında çıkarttığı “Sonunda” isimli albümü ile çıkış yapan ve model olarak başladığı kariyerini şarkıcı olarak devam ettiren Adanalı Ayşe Hatun Önal’ın mini konseri ile başlayacak. Geçen yıla adeta damgasını vuran hit şarkıları ile Ayşe Hatun Önal, Optimum buz pistinde en sevilen şarkılarını seslendirdiği mini bir konser verecek, ardından da hayranlarına imza dağıtacak.
11 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak etkinlik kapsamında, Ayşe Hatun Önal’ın hayranları, onu yakından görmekle kalmayıp, birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacak.
Milyonları ağırladı
Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından 8 Nisan 2011’de açılan Adana Optimum Outlet AVM, sosyal ve ekonomik anlamda bölgenin kalkınmasında önemli rol oynarken, bölgede özel bir sosyal yaşam alanı sunarken eğlencenin de odak noktası oldu.
Adana’da bir ilk olan geniş eğlence kompleksi, modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleri ve eşsiz manzaralı terası ile dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yiyecek-içecek alanlarını bir arada bulunduran Adana Optimum, bugüne kadar yaklaşık 48 milyon kişiyi ağırladı.