Ordu Üniversitesi(ODÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Kulübü tarafından organize edilen ve 6 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen "6. Tiyatro Festivali" sahnelenen ilk oyunla start aldı.
6-12 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin ilk gösteriminde Ordu Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri "Tarla Kuşuydu Juliet" adlı oyunla izleyenlere keyifli anlar yaşattılar. Festivalin sahnelenen ilk oyununa akademisyen ve öğrencilerin yanı sıra 6 üniversitenin tiyatro ekipleri de katılarak festivale destek verdi.
BİR ÇOK OYUN SERGİLENECEK
Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen "6. Tiyatro Festivali"nde ODÜ Tiyatro Kulübü’nün yanı sıra Fırat Kampüs, Bülent Ecevit Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi tiyatro ekiplerinin oyunları sergilenecek, festivalde ayrıca atölye çalışmaları, doğaçlama tiyatro, konser ve söyleşiler yer alacak. Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen festivalde, "Tarla Kuşuydu Juliet", "Palto", "Dikkat Öğrenci Var", "Düğün Ya Da Davul", "Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar", "Matmazel Julie", "Bir Yaz Gecesi", "Gelişine Terfi" ve "Woyzeck" adlı tiyatro oyunlarının gösterimleri yapılacak.