Haber Ufku
    • Genel
    • Gündem
    • Magazin
    • Spor
    • Teknoloji
    No Result
    View All Result
    • Genel
    • Gündem
    • Magazin
    • Spor
    • Teknoloji
    No Result
    View All Result
    Logo
    No Result
    View All Result
    Home Teknoloji

    iPhone 17 serisi 1 TB depolama seçeneceği sunacak

    iPhone 17 serisinin tanıtılmasına sayılı günler kala cihazların teknik özelliklerine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

    Haber Merkezi by Haber Merkezi
    7 Eylül 2025
    in Teknoloji
    iPhone 17 serisi 1 TB depolama seçeneceği sunacak
    Share on FacebookShare on Twitter

    Apple’ın gelecek hafta salı günü düzenleyeceği etkinlik ile birlikte bir süredir merakla beklenen iPhone 17 serisinin gün yüzüne çıkması beklenirken, yapılacak olan tanıtım etkinliği öncesinde cihazların teknik özelliklerine dair yeni iddialar ortaya atılıyor.

    iPhone 17 serisinde yapay zekanın etkin olarak kullanılacağı, yeni cihazların Apple’ın en güçlü telefon modeli olacağı tahminler arasında bulunurken, cihazın depolama ve RAM seçenekleri de netlik kazanmaya başladı.

    iPhone 17’nin 8 GB RAM, iPhone 17 Air’in 12 GB RAM, iPhone 17 Pro’nun 12 GB RAM, iPhone 17 Pro Max’in 12 GB RAM seçeneği ile satışa sunulması beklenirken, cihazların depolama seçeneklerinin de 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacağı tahmin ediliyor.

    iPhone serisinin depolama kapasitesi, RAM seviyesi, yapay zeka özellikleri, yeni teknolojileri 9 Eylül’de TSİ 20.00’de başlayacak olan etkinlik ile birlikte belli olacak.

    Previous Post

    Ali Koç yönetim kurulu listesini teslim etti

    Next Post

    Uygun fiyatlı Moto G06 tanıtıldı

    Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Haber Ufku

    © 2025 Haber Ufku - Son Dakika Haber

    Navigate Site

      Follow Us

      No Result
      View All Result

        © 2025 Haber Ufku - Son Dakika Haber