Fenerbahçe Kulübü, bu büyük transferi resmi olarak duyurdu ve Altay Bayındır ile Manchester United’ın 4 yıllı bir sözleşme imzaladığını açıkladı. 

Altay Bayındır, Manchester United ile imza attıktan sonra heyecanını paylaşarak, "Manchester United'a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur. Yeni bir meydan okuma ve farklı bir deneyim için sabırsızlanıyorum" dedi. 

Transferin Maliyeti Açıklandı 

Fenerbahçe Kulübü, Altay Bayındır'ın transferi konusunda detayları da paylaştı. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, 25 yaşındaki milli kaleci için 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca, Altay Bayındır'ın bir sonraki satışından %20 pay ve satış bedelinin 10 milyon euroyu aşması durumunda ekstra 1 milyon euro ödeme yapacak. 

Duygusal Veda Mesajı 

Fenerbahçe Kulübü, Altay Bayındır'a veda mesajı yayınladı. Mesajda, "21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikaye sona eriyor. Zor günler yaşadın, belki çok üzüldün, çok üzüldük ama Sarı Lacivert'e inanmaktan ve bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin! Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor! Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz, mutluluğun mutluluğumuz olacak! Yolun açık, şansın bol olsun!" ifadeleri kullanıldı.