Bursaspor’un İstanbul Başakşehir’e karşı aldığı galibiyetin ardından konuşan Filipe Josue, Volkan’la aralarında herhangi bir sorun olmadığının yanı sıra kaybedilen Fenerbahçe maçının sadece kendi suçları olmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de etkili oyununu sürdüren Bursaspor’da Portekizli oyuncu Filipe Josue, alınan İstanbul Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. "Bu karşılaşmayı kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz" diyen Josue, "Bunu çok istemiştik. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Bu burada bitti ancak Fenerbahçe maçı için ağır bir şekilde motive olduk. Fenerbahçe’yi bekliyoruz. Yakın zamanda onlarla oynadığımız lig maçında bir yenilgi aldık. Bu yenilginin tamamının bizim suçumuz olduğunu düşünmüyoruz. Her ne olursa olsun evimizde onlara karşı galip gelmek istiyoruz. İkinci ayağa avantajlı bir şekilde gitmek istiyoruz. Son dönemde iyi bir performansımız var. Eminim ki ligdeki tüm takımlar bizim karşımıza saygı duyarak çıkıyorlar. Biz elimizden gelenin en iyi şekliyle hazırlanacağız. Fenerbahçe karşısına da çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. En güzel şekilde bizi desteklesinler biz de İstanbul’a avantajlı bir şekilde gidelim" dedi.

"VOLKAN’LA BİR SORUNUMUZ YOK"
Volkan Şen’le saha içerisinde yaşanan tartışmanın sorulması üzerine konuşan Josue, "Futbol kulüplerinde bunların yaşanması normal. Volkan’la aramızın iyi olduğunu herkes biliyor. Saha içinde böyle bir tartışma yaşadık. Dışarıya adımımızı attığımız andan itibaren bu sorun kalmadı. Her şey normal bir şekilde devam ediyor. Cedric Bakambu’nun performansını da değerlendiren Josue, "Cedric gerçekten fiziksel seviyesi iyi olduğu zaman, kendisini iyi hissettiği zaman takım için çok fark yaratabilen bir oyuncu. Çok hızlı ve sürekli golü arıyor. Az önce yanımızdan geçerken bitkin görünüyor olabilir ancak saha içinde bizim için önemli işlere imza atıyor. Eminim iyi işler yapmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.
(İHA)