Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Yeni evimiz Vodafone Arena’da önemli aşamaya geldik. Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.
Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Kasım sayısında yayımlanan yazısı ile siyah-beyazlı camiaya seslendi. Vodafone Arena’da önemli bir aşamaya gelindiğini vurgulayan Orman, çatı kaldırma işlemi ile kritik sürecin atlatılacağını söyledi. Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısı şu şekilde:
"Sevgili Beşiktaşlılar,
Hepimizi olduğu gibi tüm Türkiye’yi de yeni bir Beşiktaş heyecanı sardı. Gerek oynadığı futbol gerekse aldığı sonuçlarla ligin en kaliteli ekibi olduğunu gösteren futbol takımımız, umarım sakatlıklar ve şanssızlıklar yaşamadan sezonun sonunda şampiyonluk ipini göğüsler. Bu heyecanın hep sürmesi ve mutlu sona ermesi benim de en büyük dileğim ve inancım.
Yeni evimiz Vodafone Arena’da önemli aşamaya geldik. Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız. Vodafone Arena’da sona yaklaştıkça tesisleşme konusunda diğer alanlara da yatırım yapmaya başladık. Tıpkı Vodafone Arena’nın zemininde olacağı gibi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nin de zeminini hibrit yaptık. Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in de fikirlerini alarak, tesisimizin daha yeni daha modern bir görünüme sahip olması için yenileme çalışmalarımızı tamamladık. 5 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yaz da 3 milyon TL kadar bir yatırım yapacağız. Yatırımlarımız artarak devam edecek...
Göreve geldiğimizden bu yana sponsorluk alanında önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Sponsorluk çalışmalarımızda özellikle birçoğu uluslararası olmak üzere kendi alanlarında lider ve marka algımıza değer katacak kurumları tercih ediyoruz. Son olarak uzakdoğu pazarında kendi alanında öncü, Dünya’nın en büyük sigorta kuruluşlarından biri olan Sompo Japan Sigorta basketbol takımımıza sponsor oldu. Tüm taraftarlarımızı basketbol takımımızın yeni evi Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyoruz.
Yine kulübümüz, Denizbank ile beş yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4.500.000 ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzaladı. Sompo Japan Sigorta’ya ve Denizbank’a kulübümüze verdiği destek için teşekkür eder, bu iş birliğinin uzun süreli olmasını dilerim.
Barış ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde Türkiye’nin en büyük terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ankara’da meydana gelen saldırıda çok sayıda yurttaşımız yaşamını yitirdi ve yaralandı. ’Emek, Barış, Demokrasi’ hedefiyle düzenlenen mitingde yaşanan terör saldırısını nefretle lanetlediğimizi, ülkemizin kıymetli evlatlarının yaşamını yitirmesi ve yaralanmasından Beşiktaş Camiası olarak büyük üzüntü duyduğumuzu belirtiriz. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun...
En derin sevgi ve saygılarımla."
(İHA)