Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Süper Kupa finallerinde son dörde kalan Arkas Spor, Galatasaray FXTRC, Vakıfbank ve Zirat Bankası hafta sonu kupaya uzanmak için kozlarını Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda paylaşacak.
28-29 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan dörtlü finallerde daha önceki turlarda rakiplerini saf dışı bırakarak son dörde kalan takımlar cumartesi günü gerçekleşecek yarı final mücadelelerinde karşı karşıya gelecekler. 28 Mart saat 14.00’te gerçekleşecek yarı final müsabakalarında geçen sene İzmir’de gerçekleşen Süper Kupa finallerinde şampiyon olan Halkbank’ın rakibi Galatasaray FXTCR olacak. Bu müsabakanın hemen ardından saat 16.30’da başlaması planlanan günün 2. müsabakasında ise Arkas Spor ile Ziraat Bankası final için kozlarını paylaşacak.
29 Mart Pazar günü saat 17.30’da ilk günün galipleri süper kupayı müzelerine götürmek için parkeye çıkacaklar. Mücadeleyi kazanan takım kupayı müzesine götürerek 2014-2015 sezonu süper kupa şampiyonu olacak. Öte yandan dörtlü finalin ilk gün ve ikinci gününün biletleri www.biletinial.com üzerinden 15 lira bedelle satışa çıkarıldı.
TVF’den yapılan açıklamaya göre, "Voleybol severler müsabakalar için biletlerini online olarak www.biletinial.com üzerinden temin edebilecekleri gibi maç günlerinde salon gişesinden de bilet satışı gerçekleşecek. İlk gün müsabakaları için günlük bilet satışı uygulanacak olup Bursalı voleybol seveler ilk gün müsabakalarında tek bir bilet ile her iki müsabakayı da takip edebilecekler" denildi.
(İHA)