Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-2 sona eren Gaziantepspor maçının ardından, karşılaşmanın hakemine sert çıktı.

İkinci devre istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini belirten Shota Arveladze, "İkinci devre daha hareketli, istediğimiz coşkuyu, enerjiyi, havayı yakalayarak pozisyonlara girdik. Daha istekli, birbirine yardımcı olan bir takım vardı. Bu coşkumuz soyunma odasından başladı. Rakibimiz karşısında puanı kurtarmış olduk, kazabilirdik de. Ama maalesef düşüyoruz ondan sonra başlıyoruz. Bunu çözmek lazım, maçın başında o coşkuyu göstermek lazım" dedi

Shota Arveladze, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

"Ne diyeyim artık, alışmak istemiyorum. Pozisyonlar belli oluyor. Geçen hafta Sivas’ta 15. dakikada bizim kaleciye hemen sarı kart verdi, oyunu durduramadık. Bugün 10. haftada içeride oynadığımız bütün maçlarda 10 dakika çalıyorlar, yatıyorlar. Bakıyorsun, bilerek yapıyor. Ver o zaman sarı kartı. Bana verdiler son maçımda. O zaman karşıya da versinler.”

Shota, forvette Deniz Yılmaz ile başlamasıyla ilgili olarak ise, “N’Doye iki haftadır çok hastaydı. Çok antibiyotik aldı, güçsüz düştü. Son 3 gün antrenmana katıldı. Sivas’a almadım onu. Son maçta Cardozo’yu oynatmadım Deniz’i oynattım, memnun kaldım ve devam ettim" ifadelerini kullandı.

KURAL HATASI YORUMU
Karşılaşmanın son anlarında Trabzonspor’un penaltı diye itiraz ettiği pozisyonun ardından kural hatası yapılıp yapılmadığıyla ilgili olarak ise Gürcü teknik adam, "Bir sene önce benim öyle bir maçı tekrar oynattılar, kural hatası diye. Bir gün yattım 29 puanla, sabah kalktım 26 puanla. Yatarken 2-3’üncüydüm, kalktım 6’ıncıyım. Bunun devamı nedir bilmiyorum. Bunun peşinde olalım mı olmayalım mı artık herkes bir yerden başlayacak tekrar. Bilmiyorum, kural hatası olabilir. El varsa bizim de kullanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu

(İHA)