Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer yıldız oyuncu Luis Nani de Düzce’deki kampa katıldı.
Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.30’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan antrenmanın ikinci bölümünde sol ayak bileği burkulan Bruno Alves tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını saat 17.30’daki günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek.

NANI KAMPA KATILDI
Fenerbahçe’nin yeni transferi Portekizli Luis Nani, sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’ne gelerek, takıma katıldı. Kampa katılan Nani, antrenman sonrasında teknik heyet ve futbolcularla da tanıştı.
(İHA)