Teknik direktör arayışlarını sürdüren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın, Mehmet Özdilek ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Gençlerbirliği’nde Spor Toto Süper Lig’in henüz 2. haftasında Stuart Baxter ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışları sürüyor. Başkan İlhan Cavcav’ın teknik direktörlük görevi için bugün Ankara’da Mehmet Özdilek ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Yapılan görüşmenin ardından iki tarafın da şartları gözden geçireceği ve önümüzdeki günlerde bir toplantı daha gerçekleştireceği ifade edildi.
Mehmet Özdilek son olarak geçtiğimiz sezon küme düşen Kayseri Erciyesspor’u çalıştırmıştı. Ocak ayında Uğur Tütüneker’den görevi devralan Özdilek, nisan ayında görevi bırakmıştı. Özdilek yönetimindeki Kayseri Erciyesspor 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilmişti.
49 yaşındaki teknik adam 2013-2014 sezonunda da başkent ekibinin başında görev almıştı. Ligin 9. haftasında Metin Diyadin’in yerine göreve gelen Özdilek, Gençlerbirliği ile 45 puan toplayarak ligi 9. sırada tamamlamıştı.
(İHA)