Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Bursaspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak maçta Şenol Güneş ile eski öğrencisi Fatih Tekke rakip olacak.
Spor Toto Süper Lig’de üst sıralarda tutunma mücadelesi veren Bursaspor pazar günü oynanacak 26. hafta karşılaşmasında evinde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak. Sivasspor mağlubiyetinin ardından takımının moral bulmasını isteyen Şenol Güneş’in, milli takımlarda yorulan ve sakatlanan oyuncularını dinlendirmesi beklenirken, bu maçta eski hocasına karşı kendini kanıtlamak isteyecek olan Fatih Tekke’li Erciyesspor’a karşı nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak ediliyor.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
A Milli Takım’ın EURO 2016 eleme grubunda oynadığı Hollanda maçında sakatlanan Serdar Aziz’den yeşil-beyazlı ekibe kötü haber geldi. Başarılı stopere yapılan muayene ve tetkikler sonrası, sol baldır adalesinde Tip 3A yırtık tespit edildi. Adalesinde kanama bulunan Serdar ile birlikte Eskişehirspor’la oynanan lig maçının ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Cedric Bakambu, Fernando Belluschi ve Bekir Yılmaz’ın pazar günkü karşılaşmaya hazır durumda olup olamayacakları belirsizliğini koruyor.
(İHA)