Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen forması giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, serbest vuruşlardan bulduğu gollerin sırrını açıkladı.
UEFA’nın internet sitesine açıklamalarda bulunan Bayer Leverkusen’ın Türk futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, özel açıklamalarda bulundu.
Kariyerinde ulaştığı noktadan dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Çalhanoğlu, "Her futbolcu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ve en iyi takımlara karşı mücadele etmek ister. Bunun için çok çalıştım ama çalışmaya devam etmek ve oyunumu geliştirmek zorundayım" dedi.
Defansif orta saha, sol kanat ya da forvet arkası olmak üzere birkaç farklı pozisyonda oynayabildiğini hatırlatan genç futbolcu, "Her zaman en iyisini vermeye ve teknik direktörün benden beklediklerini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.
Serbest vuruşlardaki başarısını neye borçlu olduğu sorusuna ise milli futbolcu, "Yalnızca barajı geçmeye çalışıyorum. Topa yeterince iyi vurduğumda da gol oluyor. Bazı frikik uzmanlarını seyrediyorum. David Beckham ve Juninho gibi isimlerden öğrenecekleriniz var. Onlara bakarak ben de kendi tekniğimi geliştirdim" şeklinde cevap verdi.
(İHA)