Ligin 18. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor’da genç yıldız Josue, teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroya alınmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda, sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon öncesi Porto’dan kiralanan ve bu sezon ligde çıktığı 15 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Filipe Josue, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

AÇIKLAMA YAPILMADI
İstanbul’a getirilen 18 kişilik futbolcu kafilesinde yer almayan yetenekli oyuncu, ligde çıktığı son maç olan Akhisar Belediyespor mücadelesinde 1 gol, 1 asistlik performans sergileyerek maça damga vuran isim olmuştu. Sabah saatlerinde yapılan taktik antrenmanında yer alan ve sakatlığı bulunmayan yıldız oyuncunun kadroya alınmaması ile ilgili kulüp tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.
(İHA)


TAKIMIN EN PAHALISI
Öte yandan yetenekli oyuncu dünyaca ünlü ’transfermarkt.de’ internet sitesinde yer alan verilere göre takımın en pahalı ismi konumunda bulunuyor. 7 milyon Euro’luk değer biçilen Josue, Porto ile 2 sezon daha kontratının olmasına rağmen dönmek istemediğini ve Bursaspor’da mutlu olduğunu ifade etmişti.
(İHA)