Bu sezon 14 resmi maça çıkan Galatasaray’da, kaleci Fernando Muslera ile Alman yıldız Lukas Podolski, bu maçların tümünde görev almayı başardı.
Sarı-kırmızılı takım da Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile Alman yıldız Lukas Podolski’nin istikrarlı görüntüsü dikkat çekiyor. Geride kalan haftalarda Süper Kupa, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvar da 14 resmi maça çıkan Galatasaray’da, bu karşılaşmaların tümünde forma giyen iki oyuncu bulunuyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tüm maçlarda görev verdiği Muslera, bin 260 dakika sahada kalarak takımının geride kalan haftalarda en çok forma şansı bulan ismi oldu. Alman yıldız Lukas Podolski ise 14 maçta bin 142 dakika görev aldı.

PODOLSKI 14 MAÇIN 6’SINDA 90 DAKİKA SAHADA KALDI
30 yaşındaki Alman oyuncu Podolski’nin bu sezon görev aldığı 14 maçın yalnızca 6’sında 90 dakika sahada kalması dikkat çekti. Tüm maçlar da ilk 11’de sahaya çıkan Podolski’nin Süper Lig’de 4, Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 golü bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, Lukas Podolski’nin gol sevinci yaşadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

MUSLERA 4 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI
Galatasaray’ın 29 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, görev aldığı 14 maçta kalesinde 14 gol gördü. Bu karşılaşmaların 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran Muslera, çıktığı son 4 resmi maçta kalesinde yalnızca 3 gol gördü.
(İHA)