Galatasaray’ın Kamerunlu savunma oyuncusu Chedjou, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti.
Fenerbahçe’nin golcüsü Emenike’nin gol sayısını yakalayan Chedjou, ligin en skorer savunma oyuncusu olmayı da başardı.
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Türk Telekom Arena’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı takım, sahadan Umut Bulut, Chedjou ve Sneijder’in golleriyle 3-1 galip ayrıldı. Mücadelede takımını öne geçiren 2. golü kaydeden defans oyuncusu Aurelien Chedjou, gol sayısını da 4’e yükselterek, Fenerbahçe’nin hücum oyuncusu Emenike’nin gol sayısını yakaladı.

CHEDJOU EN ÇOK GOL ATAN SAVUNMA OYUNCUSU
29 yaşındaki yetenekli savunma oyuncusu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’a attığı golle İstanbul Başakşehir forması giyen Epureanu ve Trabzonspor’un Cezayirli defans oyuncusu Carl Medjani ile birlikte ligin en golcü savunma oyuncusu oldu.

FORVETLER İLE YARIŞIYOR
Ligde bu sezon 19 karşılaşmada forma giyen Aurelien Chedjou, bu karşılaşmalarda rakip kaleleri 15 kez kafayla yokladı. Yetenekli oyuncu, ligin golcülerinin haricinde kafayla kaleyi en çok yoklayan isim oldu.

ELİNİ ÖPTÜ, GOLÜ ATTIRDI
Sarı-kırmızılıların tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, maç öncesi ısınma sırasında elini öptüğü Kamerunlu oyuncu Chedjou’ya gol attırdı. 54. dakikada Selçuk İnan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte bulunan Chedjou topu kafayla ağlarla buluşturdu.
(İHA)