Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. haftasında salı günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda Kasımpaşa maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maçla noktalandı.
Öte yandan tedavilerine devam edilen Emre Belözoğlu ve Raul Meireles ile ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Senegalli oyuncu Moussa Sow antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

KUYT’IN KAS ZARINDA YIRTIK VAR
Bu arada sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’ne gelen Dirk Kuyt, sağ bacak alt kısmında ağrı hissedince, kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından muayene edildi. Göztepe Medikal Park Hastanesi’nde yapılan tektiklerin ardından Hollandalı oyuncunun kas zarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi.
(İHA)