Fenerbahçe Kulübü Üyesi Turhan Şahin, Fettullah Gülen’in Aziz Yıldırım’dan 50 milyon TL istediği iddialarıyla ilgili, "Buna ne Fethullah Gülen’in cüreti yeter ne o cemaat mensuplarının. Öyle bir şey asla mümkün değildir" dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyük önem verdiği “Hedef 1 Milyon Üye” projesi Yalova’da tanıtıldı. Tanıtım için Yalova’ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Fettullah Gülen’in Aziz Yıldırım’dan 50 milyon TL istediği iddialarını yalanladı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Fettullah Gülen’in Aziz Yıldırım’dan 50 milyon TL istediği iddialarıyla ilgili, "Cemaat meselesi tamamen hayal ürünü. Böyle bir şeyle ilgili ne Fettullah Gülen’in cüreti yeter ne o cemaat mensuplarının. Öyle bir şey asla mümkün değildir. Başkanımız bu konuda gerekli açıklamaları yaptı" dedi.

"FENERBAHÇE MALİ BAĞIMSIZLIĞINI KAZANACAK"
Yıldırım’ın ’Hedef 1 Milyon Üye’ projesine büyük önem verdiğini belirten Şahin, "Bu projeyi Fenerbahçe’nin mali bağımsızlığı için ve Fenerbahçe’nin halka açılması için düşündük. Tatbik edilen ve çalışılan bir projedir. Çünkü bu proje sayesinde Fenerbahçe dar bir çevrenin kulübü değil, çok genişletilmiş bir tabana yayılacak. Gerçekten halkın kulübü olacak. Böylelikle Fenerbahçe mali bağımsızlığını kazanmış olacak" dedi.

ZEKERİYA ALP’İN İSTİFASI
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp’in istifası konusunda sorulan soruya Fenerbahçeli yönetici, "İstifa etmek kişinin özgür iradesinde. Herhalde kendisi için doğru olduğuna inandığı için istifa etti. Bizlerin onun istifa etmesi hakkında yorum yapmamız yanlış değerlendirilebilir. Türk futbolu için hayırlı olsun" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞA YÜREKTEN İNANIYORUM"
Fenerbahçe futbol takımının şampiyon olarak 4. yıldızı takacağına inandığını vurgulayan Şahin, "Fenerbahçe olarak şampiyon olacağımızı söylemek en doğal hakkımız. Bu sene bizim için çok kritik bir sene, dördüncü yıldızı takma açısından. Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Şu anda 9 ana olimpik branşta 70 kategoride faaliyet gösteriyoruz ve 2 bin tane lisanslı sporcu ordumuz var. Bu sporcularımızla hem ulusal hem uluslararası bütün yarışmalarda hep liderliğe oynuyoruz. Basketbol takımımız, yenilmez armada denilen, kendi sahasında yenilgisi olmayan Barcelona’yı dize getirdi. Diğer branşlarda da öyleyiz. Atletizmde Avrupa şampiyonu oluyoruz. Boksörlerimiz olimpiyatlar için en kuvvetli adaylar. Dolayısıyla kupa sayısına biz bazen şaşırıyoruz. Her sene yüzlerce kupa kazanıyoruz. Her sene kazandığımız kupalarımızı müzemizde sergiliyoruz. Dolayısıyla bu sene birçok kupaya adayız. İddia ediyorum, bu yıl 50’nin üzerinde kupa kazanacağız” dedi.
(İHA)