Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Inter ile transfer görüşmelerini sürdüren Brezilyalı oyuncu Melo hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, “Melo’nun menajerleri ile yapacağımız görüşmeden sonra durumu belli olacak” dedi.
Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahasında İtalyan ekibi Inter ile karşı karşıya geldi. Sahadan Sneijder’in tek golüyle 1-0 galip ayrılan Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın güzel bir mücadeleye sahne olduğunu ifade etti. Başkan Özbek, “Gayet güzeldi takım. İlk çıkan 11’de güzeldi. Oyuncu değişikliğinden sonraki 11 bence harikaydı. Önde basan, gayet becerikli, gayet güzel bir mücadele oldu. Hem teknik ekibi, hem de oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Inter ile transfer görüşmelerini sürdüren ve bugün oynanan mücadelede de kadroda yer almayan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo hakkındaki soruya ise Özbek, “Bilmiyorum, şu anda hala görüşme halindeyiz. Melo’nun menajerleri burada. Onlarla bir toplantımız olacak ve ondan sonra belli olacak” dedi.
Başkan Özbek, transferde adı geçen yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic ile ilgili soruları da yanıtsız bıraktı.
(İHA)