Transfer döneminde yapılan hamlelerle eksiklerini bir bir kapatan Beşiktaş’ta şimdiki hedef ise Ankara’dan 3 puanla dönerek, yeni bir galibiyet serisi yakalamak. Siyah-beyazlı takımdaki tek sıkıntı ise sakatlıklar.
Beşiktaş, lige verilen aranın ardından ikinci devreye Gençlerbirliği maçıyla başlıyor. Yarın oynanacak karşılaşma öncesi mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak olan siyah-beyazlı takımdaki tek sıkıntı ise takımda yaşanan sakatlıklar. Bilic’i mutlu eden şey ise kart cezaları biten Atiba ve Veli Kavlak’ın yarın sahadaki yerlerini alacak olmaları.

YENİ BİR SERİ
Miloseviç ve Daiel Opare’yi kadrosuna katan Beşiktaş’ta, şimdiki gündem ise yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçı. 3 puanla ikinci yarıya başlayarak, şampiyonluk yolunda galibiyet serisi yakalamak isteyen Bilic ve öğrencilerini yarın Ankara’da zorlu bir maç bekliyor. Ligin 16. haftasında alınan Galatasaray mağlubiyeti ile zirveyi Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş, Gençlerbirliği’nden alacağı puanla bu mağlubiyeti unutturmak istiyor. Ligin 16. haftasına kadar 7 maç üst üste kazanan, ardından bu seriyi Galatasaray yenilgisiyle bozduran siyah-beyazlı ekipte 3 puan planının en büyük parçası ise yeni bir galibiyet serisi yakalamak.

SARI KART SINIRINDALAR
Beşiktaş’ta yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi 6 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Ligde daha önce üçer sarı kart gören Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Ersan ve İsmail Köybaşı, yarın sarı kart görmesi durumunda 18. haftada oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

SAKATLAR İSTANBUL’A
Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan ve yarın ki Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayan oyuncular bugün İstanbul’a döndü. Bu futbolculardan Jose Sosa, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok’un tedavilerine İstanbul’da devam edilecek.

YENİ TRANSFERLER KADRODA
Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Alexander Miloseviç ve Daniel Opare yarın ki Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunda yer alacak. Maçın gidişatına göre bu futbolcuları kullanacağının sinyallerini veren Bilic’in bir sürpriz yapıp bu iki isimden birini ilk 11’de oynatabileceği de ihtimaller arasında.

BEŞİKTAŞ’IN ANKARA FOBİSİ
Beşiktaş, Gençlerbirliği ile oynadığı son 7 maçta sergilediği kötü performansla dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar, Gençler ile oynadığı son 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Geçen sezon yine Ankara’da oynanan maçı Gençlerbirliği 1-0 kazanırken, İstanbul’daki maç ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.
(İHA)