Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinden bu yana yanında olan herkese teşekkür etti.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin Kasım sayısındaki baş yazısında 3 Temmuz’da yanında olan ve desteklerini esirgemeyen taraftara teşekkür etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yazısı şöyle:
"Sevgili Fenerbahçeliler, 3 Temmuz 2011’de başlayan onur mücadelemizde çok önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. 9 Ekim 2015 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin “Bağımsız Yargısı”, hakkımızda beraat kararı vererek kumpası bozmuş; her zaman dile getirdiğimiz haklılığımızın altını çizmiştir. Fenerbahçe’yi ele geçirmek isteyen mihrakların hain planları, Türk mahkemelerinin adil kararlarıyla tarihin derinliklerine gömülmüştür. Bundan sonrası için, beraat kararının Yargıtay tarafından onanması süreci vardır. Bu kararın o mertebede de onanacağına inanıyorum.
...
Sevgili Fenerbahçeliler, 4 yıl 3 aylık süreçte; bize her zaman destek veren, varlıklarını her daim hissettiren, hak ve adaletin peşinden bizlerle koşan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu ve tüm Genel Kurul üyelerine, Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda görev almış ve hala görevde olan, olmayan tüm yöneticilere, Göğüslerindeki Fenerbahçe armasıyla alın teri döken tüm sporculara, Yurdun dört bir yanında seferberlik ilan eden Fenerbahçe Derneklerine ve Şubelere, Fenerbahçe’yi bir iş gibi değil, bir sevda gibi gören tüm çalışanlara, Topuk Yaylası Tesislerimize giderek takımımıza moral aşılayanlara, Havaalanı’nda beni karşılayan onbinlere, Gerek Emniyet’te gerekse Hastane’de verdikleri destekle bana ilaç olanlara, Metris ve Silivri’nin gri duvarlarını bizler için sarı lacivert yapanlara, İmza kampanyalarıyla haklı davamız için Adalete Fener Yakanlara, Boğaz Köprüsü’nde ve Bağdat Caddesi’ndeki büyük Fenerbahçe yürüyüşlerine katılanlara, Atamızın huzurunda şanlı bayrağımızı dalgalandıranlara, Kol kola girip stadımızın etrafında etten bir duvar ören tüm Fenerbahçe sevdalılarına, Başta Manisaspor karşılaşması olmak üzere tüm cezalı maçlarımızda stadımızı hınca hınç dolduran, “Şampiyon Fenerbahçe!” diyerek haykıran analarımız, kadınlarımız ve çocuk taraftarlarımıza, Dava sürecinde uğradığımız maddi kayıpları telafi etmek için tahvil senedi alanlara, Fenerium’dan alışveriş yapanlara, Çağlayan Adliyesi’ndeki her duruşmaya yağmur çamur demeden gelenlere, Gaz soluyup, cop darbelerini hiçe sayıp saatlerce dışarıdan destek verenlere, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki sivil darbe tehlikesini gören tüm vatandaşlara, Her bir adalet sevdalısına tek tek teşekkür ediyorum. Sizler tarih yazdınız. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü benim gözümde tarif ettiniz. Hepinize selam olsun. Siz olmasaydınız, bugün bu aşamaya gelemezdik. Ben ve dava arkadaşlarım sizleri hiçbir zaman unutmayacağız."
(İHA)