Elazığspor’da Teknik Direktör Ümit Özat’ın yardımcılığını yapan Fatih Akyel, karşılıklı anlaşarak ayrılmasına rağmen bazı medya kuruluşlarının kovuldu şeklinde haberler yapmasına tepki gösterdi.
Elazığspor’da hafta içerisinde yardımcı antrenör Fatih Akyel ile 2 futbolcu kulüple anlaşarak ayrılmıştı. Akyel, ayrılmasıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Kendisinin sezon başından itibaren Elazığspor’da güzel şeyler yaşadığını belirterek, "Zaman içerisinde fikir ayrılığı oluşması nedeniyle Elazığspor’la yollarımız ayrıldı. Bu ayrılık benim ve kulüp yöneticilerinin rızası ile oldu. Kulüp ayrılmamla ilgili karşılıklı uzlaşma çerçevesinde olumlu açıklama yapmasına rağmen, bazı medya organları ’kovuldu’ şeklinde karalamaya yönelik haberlere yer verdi. Benim kovulduğum ile ilgili elinde belge, bilgi olan çıkıp açıklasın. Herkesin düşür dediği Elazığspor’u ekip halinde takım ruhu oluşturarak üst sıralara taşıdık. Emeğimize saygı gösterilsin, karalamaya çalışmasınlar" dedi.
Öte yandan Elazığspor da bugün resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz antrenörlerinden Fatih Akyel’le karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Fatih Akyel’e teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" denildi.
(İHA)