Antalyaspor’un oyuncusu Kadir Bekmezci, golle neticelenen faul pozisyonuna ilişkin, "Hiç dokunmadan hakem faul çaldı. Hakem o pozisyonda bizi bitirdi. Ben faul yapmadığımı düşünüyorum" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2-1mağlup etti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyasporlu futbolcu Kadir Bekmezci, hakemlerin Anadolu takımlarına karşı etkinlendiğini belirterek, "Lige 2 galibiyet alarak başlamıştık. Buradan bir puan ya da üç puanla dönmek istiyorduk. Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarının son dakikalarında mağlup duruma düştük. İkinci yarı maçı çevireceğimizi düşünüyorduk, gücümüz de vardı. Mücadele 1-1 bitecekken son dakikada hakemin verdiği fualle golü yedik. Ben pozisyonunun içindeydim. Hiç dokunmadan hakem faul çaldı. Hakem o pozisyonda bizi bitirdi. Ben faul yapmadığımı düşünüyorum. Ben hocaya itiraz ettiğimde daha öncesi var dedi, cevap vermedi" ifadelerini kullandı.

"ADİL SONUÇ"
Portekizli yıldız Luis Nani ise, "Adil bir sonuç oldu. Üstün olan taraf bizdik. Son dakikaya kadar golü aradık. Rakibimizin pozisyonu yoktu. Bir kontra ataktan golü buldular. Maçı hak ettik. Atromitos maçından sonra yorulmuştuk. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son dakikadaki frikikte vururken kendime inanıyordum. Maçı kazandıran golü attım. Çok da güzel bir gol oldu. Net bir penaltımız verilmedi ama hakemin kararına saygı duyuyorum" diye konuştu.
(İHA)