Başbakan Ahmet Davutoğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi son mitingini Ankara Sincan Kent Meydanı’nda yapacak. Öte yandan, liderlerin nerede oy kullanacağı da belli oldu. 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da, Başbakan Ahmet Davutoğlu memleketi Konya’da sandık başına gidecek.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için yürüttüğü seçim kampanyasını Ankara mitingiyle noktalayacak. Davutoğlu’nun 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri öncesi yapacağı son miting, bugün Ankara’da olacak. Miting, bugün saat 14.00’da Sincan Kent Meydanı’nda teröre karşı ’Birlik ve Kardeşlik’ mitinginde halka hitap edecek. Miting programını Ankara ile tamamlayacak olan Başbakan Davutoğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Konya’da kullanacak. 1 Kasım’da oy kullanmasının ardından seçim sonuçlarını Konya’dan takip edecek olan Başbakan Davutoğlu, akşam saatlerinde Ankara’ya dönecek. Başbakan Davutoğlu’nun Ankara’ya dönmesinin ardından seçim sonuçlarını AK Parti Genel Merkezi’nden takip etmesi ve ardından bir balkon konuşması yaparak partililere seslenmesi bekleniyor.

PEKİ LİDERLER NEREDE OY KULLANACAK?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nde oyunu İstanbul’da Saffet Çelebi İlkokulu’nda kullanacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya’da Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi’nde sandık başına gidecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu Çankaya’da Anıttepe İlkolu’nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çukurambar’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullanacak.
TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas Fevzi Paşa İlkokul’nda oyunu kullanacak.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, oyunu İstanbul’da kullanması bekleniyor.
(İHA)