Genel seçim çalışmaları kapsamında Mazlum-Der Malatya Şube Başkanı Kadir Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Karaca, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimi çok önemsediklerini dile getirdi.

Ziyarette konuşan Milletvekili aday adayı Karaca, Çalışmaları hakkında bilgi sundu. Hakkın, hakikatın ihyası için yola çıktıklarını ve bu durumda kendilerine görev tevdi edilirse canla başla çalışacaklarını dile getirdi.

“Allah nasip eder. AK Partimizin bir neferi olarak 7 Haziran genel seçimlerinde Malatya’mızı Türkiye şampiyonu yapıp, 400 milletvekili sayısını bulduğumuzda Yeni Türkiye ve güçlü geleceğimizi inşa edebileceğimiz bir anayasa yapacağız. İnsana yönelik, insanın hak ve özgürlüklerine yönelik, herkese eşit haklar veren, insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı olan, başkanlık sistemini de getirecek olan yeni bir anayasa ilk hedefimizdir.

Mazlum-Der kuruluş olarak son derece önemli bir yerde durmaktadır. İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği adından da anlaşılacağı gibi insan hakkı ve onuru üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Ülkenin en zorlu günlerinde dahi bu ilkelerinden taviz vermemiş, duruşunu ve insan hakkı tanımını asla değiştirmemiştir.

Türkiye’de ki insan hakkı ihlallerine karşı olan duruşumuz her zaman devam edecektir. AK Parti iktidarı ile Türkiye vesayet dönemlerinin baskıcı tutumları bir kenara itilmiş, temel özgürlükleri merkeze alan bir yapı gelmiştir. AK Parti Türkiye’de özgürlüklerin önünü açan, insanın yaşama hürriyetini dokunulmaz sayan bir siyasi oluşumdur. Bu açıdan da AK Parti Malatya milletvekili aday adayı olarak Mazlum-Der’i ziyaret ederek sıcak sohbetlerine, bereketli sofralarına katılıp kendileri ile istişarede bulundum. Son derece verimli bir toplantı oldu” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mazlum-Der Malatya Şube Başkanı Kadir Yılmaz ’’Adaylığınız hayırlara vesile olmasını dilerim’’ dedi.