CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde aday olacak örgüt temsilcileri için takvimini açıkladı.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, milletvekili seçiminde aday olmak isteyen il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, il-ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarının en geç 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar istifa etmiş olmaları ve istifa dilekçelerini genel sekreterliğe göndermeleri gerektiğini bildirdi.
. Tekin ve Bingöl tarafından il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede şunlar kaydedildi:
"1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçiminde aday olmak isteyen il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, il-ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarının en geç 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar istifa etmiş olmaları ve istifa dilekçelerini Genel Sekreterliğe göndermeleri gerekmektedir. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz."
(İHA)