AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatının 1 Kasım seçimleri öncesi düzenlediği Sandık Müşahitleri Motivasyon Toplantısı’nda, aralarında parti yöneticilerinin de olduğu MHP, Saadet ve Büyük Birlik Partilerinden 85 kişi AK Parti saflarına geçerek “Sen ben yok gün birlik günüdür” dedi.
AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatının 1 Kasım seçimleri öncesi düzenlediği Sandık Müşahitleri Motivasyon Toplantısı Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’de yoğun katılımla gerçekleşti. İstanbul 2. Bölge Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av.Harun Muş’un katıldığı programda, aralarında parti yöneticilerinin de olduğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) 85 kişi AK Parti saflarına geçti.
Saadet Partisi’nden İlçe Başkan yardımcısı İsmail Özdemir’inde aralarında olduğu 85 kişi, AK Parti teşkilatının alkışları ve sloganları eşliğinde sahneye davet edildi. “Sen ben yok gün birlik günüdür,” diyen Partililerin rozetlerini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti ikinci bölge Milletvekili adayı Haydar Ali Yıldız ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş taktı.
(İHA)