Pop müziğin sevilen ismi Yalın, Tekirdağ’da hayranlarıyla buluştu. Yalın Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sonuna doğru Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine yönelik 8’inci Uluslararası Bahar Şenliklerinin son gününde pop müziğin ünlü sanatçısı Yalın sahneye çıktı. Üniversite merkez kampüsünde bulunan boş alanda yapılan konsere Tekirdağlı gençler ve üniversite öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konser alanını dolduran binlerce üniversiteli öğrenci beğenilen şarkılarını söyleyen Yalın, sahne yaklaşık 2 saat kadar kaldı. Tekirdağlılara unutulmaz bir konser veren Yalın, sahne alanını dolduranlardan tam not aldı.

Beğenilen şarkılarını söyleyen Yalın, için Tekirdağ’ın Malkara ilçesinden geldiğini ifade eden Elif Kaya, “Yalını çok seviyoruz. Yalını dinlemek içi Malkara’dan geldik. En sevdiğim şarkısı da bir bahar akşamı. Sabırsızlıkla yalını bekliyoruz” dedi.

Konsere Tekirdağ Namık Kemal Anadolu Lisesinden gelen öğrenciler “Yalın’ı çok seviyoruz. Çok eğleniyoruz. Şarkılarını çok seviyoruz. Her şey çok güzel” diye konuştu.

Uzun süre sahnede kalan pop müziğin sevilen ismi Yalın, konser de ‘Bir Bahar Akşamı’,’Herşey Sesin’,’Olmasanda Olur’ ve ’Git Patlat Bu Kafayı Şimdi’ gibi popüler şarkılarını seslendirdi. Konserin sonlarına doğru Namık Kemal Üniversitesi yetkilileri Yalın’a çiçek ve plaket takdim etti. Plaket verilirken konuşan Yalın, “Sonunda böyle bir üniversiteden böyle bir güzellik alabildim. 10 senede mezun olmuş bir öğrenciyim normalde 10 senede mezun olan bir öğrenci böyle hediye vermezler biliyorsunuz” diyerek esprili takıldı.

(İHA)