Bursa’da bir genç, kız arkadaşına su altında evlilik teklifinde bulundu.
Bursa’da bilim merkezinde görev yapan 26 yaşındaki Adnan Onuk, nişanlısı Ruhan Elibol’a sıra dışı bir evlenme teklifi yaptı. Genç kızla ay sonunda evlenecek olan Adnan Onuk, nişanlısının ’Bana sıra dışı bir evlenme teklifi yapmadın’ sözleri üzerine su altında evlenme teklifi yapmayı planladı. Bunun için OASİS dalış merkezi’ne gelen Adnan Onuk, bu fikrini eğitmenlere söyledi. Hemen hazırlıklar başlatılarak, Onuk’un nişanlısı 24 yaşındaki Ruhan Elibol, deneme dalışı yapma bahanesiyle Kapaklı Koyu’na götürüldü.
Önce burada eğitim verilen genç kız, ardından Adnan Onuk ve eğitmenler Tevfik Şimşek, Baran Bacak ve Nazlı Acar ile su altına daldı. Yaklaşık dört metre derinlikte hazırlanan masayı gören, masanın arkasındaki ‘yüküm olur musun?’ yazılı pankartı okuyan genç kız büyük şaşkınlık yaşadı.
Ardından getirilen çiçeği diz çökerek genç kıza veren Adnan Onuk, yüzüğü göstererek ‘sıra dışı’ bir yöntemle evlenme teklif etti. Kız arkadaşı ise bu teklife getirilen ve ‘evet’ yazan pankartla kabul etti. Yüzükler takıldıktan sonra ikili birlikte su yüzüne çıktı. İlkleri yaşayan Ruhan Elibol, sıra dışı evlenme teklifiyle çok mutlu olduğunu söyledi. Çift, ay sonunda nikah masasına oturacak.
(İHA)