Ünlü oyuncu Nejat İşler, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbiyi, başkanı olduğu takımla birlikte Marmaris’te izledi.
Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük Mahallesi’nde yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, dün akşam Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan derbi maçı, başkanı olduğu 1. Amatör Küme’deki Gümüşlükspor takımı oyuncuları ile birlikte Muğla’nın Marmaris ilçesindeki bir balıkçı restoranında izledi. Takımı ile birlikte deplasman maçı için Datça’ya giden ünlü oyuncu, derbi maçı eski Süper Lig hakemlerinden Mutlu Çelik’le birlikte takip etti.
Koyu Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen İşler’in maçın gol pozisyonlarında zaman zaman yerinden fırlayarak heyecanlandığı görüldü. Gümüşlükspor takımının futbolcuları da sık sık İşler’e "En büyük Başkan bizim başkan" diye tezahüratta bulundu. Fenerbahçe’nin 1-0 önde götürdüğü maçta Galatasaray’ın berberliği yakalamasıyla birlikte oldukça üzülen ünlü sanatçı, maç bitimi gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Derbi maçın sona ermesinin ardından takımı ile birlikte restorandan ayrılan Nejat İşler, Bodrum’a döndü. İşler’in takımı Gümüşlükspor ise deplasmanda Datçaspor ile oynadığı maçı 3-1 kazandı. Oyuncu İşler’in derbi öncesi, takımının galip gelmesinden dolayı oldukça neşeli olduğu gözlendi.
Öte yandan, İşler’in Eskişehir’deki Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın resmi ve arkasında ismi yazılı tişörtü giymesi dikkat çekti.
(İHA)