Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve manken Cansu Dere, Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’nda oylarını kullandılar. Seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kaynarca, “Galiba bir seçim daha bekliyor bizleri. Doğruyu bulacağız bir şekilde. On kere vermemiz gerekirse de on kere vereceğiz” dedi.
Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Cansu Dere, oylarını Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandılar. Okula ilk gelen Kaynarca, 1067 numaralı sanıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra bir değerlendirme yapan Kaynarca, “Sandıktan ne çıkar bilmiyoruz. İnşallah hayırlısı çıkar. Ama galiba bir seçim daha bekliyor bizleri. Alınan veriler, araştırmalar onu gösteriyor. Koalisyon olmasa bir seçim daha bekliyor bizi. Doğruyu bulacağız bir şekilde. Sonuçta demokrasi var memlekette” dedi.
Basın mensuplarının "İnsanalar oy vermekten yorulmuyor mu böyle?" şeklindeki sorusu üzerine Kaynarca, “Oy vermekten insanlar yoruldular. Belki on kere vermemiz gerekirse de on kere vereceğiz. Doğruyu bu şekilde bulacağız” şeklinde konuştu.
Kaynarca’nın ardından okula gelen oyuncu Cansu Dere ise oyunu 1070 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanımının ardından kısa bir açıklama yapan Dere, “Hepimizin beklentisi ile aynı beklentim. Ben sadece görevimi yapıyorum” dedi.
(İHA)