İstanbul’un en yeni sanat platformu MOİSahne, Candan Erçetin konseri ile sanatseverleri ağırlamaya başladı.
MOİSahne’nin açılışı, başarılı sahne performansıyla müzik severlerin gönlünde taht kuran Candan Erçetin konseriyle gerçekleşti. MOİ Sahne’de Candan Erçetin, kendi klasiklerinden oluşan şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı. Konseri iş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler sanatseverlerle birlikte izledi.
İstanbul’un en önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olmaya aday MOİSahne, 710 kişilik kapasitesi ve görsel sanat performanslarına uygun teknik alt yapısı ile Türkiye’ nin ilk dört sahnesinden biri olarak dikkat çekiyor.

CANDAN ERÇETİN’DEN MOİ SAHNE’YE TAM NOT
MOİ Sahne’nin ilk performansını gerçekleştiren Candan Erçetin, sahnenin teknik altyapısı, akustiği ve kulislerine tam not verdi. MOİ Sahne gibi kaliteli sanat platformlarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Sosyal ve kültürel misyonu ile bulunduğu lokasyona artı değer katmayı amaçlayan Mall of İstanbul MOİSahne ile önümüzdeki dönemde de yerli ve yabancı çok sayıda performansa ev sahipliği yaparak, İstanbul batı yakasının önemli bir ihtiyacını karşılayacak.
MOİSahne’ nin İstanbul kültür ve sanat yaşamına çok önemli bir katkı sağlayacağına değinen Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar, ‘’MOİSahne, Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi’nin içerisinde, Türkiye’nin ilk beşi içerisinde sayılabilecek sahne yapısına sahip bir kültür sanat merkezi. Bu bölgede 4,5 milyon insan yaşıyor, bölge yaşayanlarının her defasında kültür ve sanat paylaşımı için şehre gitmeleri ve geri gelmeleri çok zor oluyordu.Dolayısıyla bu bölgeye böylesine bir kültür sanat merkezi kazandırmaktan çok mutluyuz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere çok güzel bir program hazırladık. MOİSahne tüm sezon boyunca tiyatrolar,konserler ve pazar günleri çocuklara yönelik etkinliklere ziyaretçilerimizle buluşacak” dedi.
MOİSahne; 16 Ocak Cuma Bülent Ortaçgil konseri, 17 Ocak Cumartesi ise Ali Poyrazoğlu’nun “Asi Kuş” isimli oyun ile programlarını sürdürecek.
(İHA)