Hint sinemasının en gözde isimlerini bir araya getiren ve çekimlerinin bir bölümü Türkiye’de yapılan ’Kalbinin Sesini Dinle’nin (Dil Dhadakne Do) fragmanı yayınlandı.
ollywood’un ödüllü kadın yönetmeni Zoya Akhtar’ın yönettiği Dil Dhadakne Do (Kalbinin Sesini Dinle) filminin tanıtım klipleri ve pek çok sahneleri İstanbul, Kapadokya ve Antalya’da çekilmişti. Haziran ayında vizyona girecek olan filmde, Hint sinemasının en gözde isimlerinden Ranveer Singh, Anushka Sharma, Farhan Akhtar, Priyanka Chopra, Shefali Shah ve Anil Kapoor rol aldı. Çekimler için Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İspanya, İtalya, Tunus mekanlar da kullanıldı.

KONUSU
Gemi yolculuğuna çıkmış bir ailenin üyeleri arasındaki ilişkilerin ele alındığı filmin Kapadokya çekimleri için Temmuz ayında bölgeye gelen yönetmen ve oyuncular, büyük ilgi görmüştü. Filmin İstanbul ayağında ise setleri ziyaretçi akınına uğramıştı.
Bollywood severlerin büyük bir heyecanla beklediği filmin fragmanı görücüye çıktı. Film ise 15 Haziran’da vizyona girecek.
(İHA)