Hoş geldin koalisyon, ismin bile kaosun başlamasına yetti. Döviz aldı başını gidiyor, borsa çöktü, piyasalar allak bullak. Daha gün bile devrilmedi. 

Ülkeyi koalisyona mahkum edenler, karanlık yarınların failleridir. Kimse fakirlik edebiyatı yapmasın artık. Erdoğan nefretiniz ülke üzerinde emelleri olan başta İngilizler olmak üzere, Ermeniler, Almanlar ve diğer Avrupa ülkelerinde bayram havası yarattı. Hükümetin kaybedişini manşetlere taşıdılar. Sevinin, eli kanlı insanları meclise taşıdınız. Büyüyen, gelişen bir ülkenin önüne set oldunuz. Geleceğimizi riske attınız. Arap baharı hevesleri Gezi olaylarında kursaklarında kalanların ellerine, kendi ellerinizle altın tepside fırsat sundunuz. Terör örgütünü artık hiç bir güç durduramaz. Yarın hepiniz çok pişman olacaksınız.

Bu saatten sonra ne söylesek boş. Akp içinde despot vekiller, hırsızlar, rantçılar, takiyyeciler vardı. Bunlar zamanla ayıklanıyordu. Ülkeyi her fırsatta çiftliği gibi kullanan cemaat frenleniyordu. Siz hepsinin önünü açtınız. 

Akp şapkayı bu gün değil, yerel seçimlerin hemen ertesinde önüne koyup düşünmeliydi. Halkın tepkisini görmeliydi, tedbir almalıydı. Rantçıları, hırsızları ayıklayıp, yargıya teslim etmeliydi. Belediyelere kendi yandaşlarını doldurdular, kendilerinden olmayanları adam sınıfına bile koymadılar. Muhatap almadılar. Bu devran hep böyle sürecek zannettiler. Sandıkta bu halkın kendilerine bir ders vereceğini tahmin bile etmediler. İl başkanları halka tepeden baktı, görmezden gelindi, Belediyeler ayrımcılık yaptı, görmezden gelindi. Müdahale edilmeliydi. 

Bizim bildiklerimizin bin katını biliyorlardı Akp üst kurulu, tedbir alınmalıydı, yanlıştan dönülmeliydi. Olmadı, yapmadılar, yapamadılar. Şimdi ne olacak ? Geçici hükümet kurulacak, erken seçime gidilecek. Zaman kaybettik, ülke kaybetti. 

Geçmiş olsun hepimize. Her şerde bir hayır derler ya, belki de hakkımızda hayırlısı buydu, bilemiyoruz tabi. 

Zaman her şeyi gösterecek. Ama bilinen şu ki; piyasa gerçekten alt üst oldu.