Türkiye otomotiv sektöründe rekabet hız kazandı. Markalar, fiyat artışlarına karşı satış dengelerini korumak için tüketicilere cazip tekliflerle yaklaşmaya başladılar. Bu stratejik hamlelerle otomobil almayı daha cazip bir seçenek haline getiriyorlar. Kia'nın da bu harekette bulunarak yeni bir promosyon ilan ettiği gözlendi. Bu promosyonun kapsamında tüketicilere özel fiyat teklifleri sunulurken, aynı zamanda kredi destekleriyle de avantajlar sağlanıyor.

KİA PİCANTO 2023 AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ

Teknolojik evrimin yanı sıra ekonomik dinamikler, sıfır kilometre otomobile sahip olma maliyetlerini yükseltti. Bu maliyet artışlarına cevaben otomotiv markaları, satış stratejilerini yeniden şekillendirdiler. Bu yenilikçi adımların ilki, özel fiyat kampanyalarıyla başladı. Kia, bu kervana Picanto modeliyle katıldı ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekti. Bu tekliflerle birlikte, satışlarda önemli bir artışın gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kia Picanto 2023 Ağustos Fiyat Listesi

Kia'nın bütçe dostu modeli Kia Picanto, artık markanın kredi desteğiyle de satın alınabilecek. Bu yenilikçi teklif dahilinde, tüketicilere sıfır kilometre Kia Picanto için 200 Bin TL'lik kredi avantajı sunuluyor. Bu kredinin vade süresi 12 ay olup, aylık faiz oranı ise yüzde 2,19 olarak belirlendi.

  • Kia Picanto Feel 1.0L 67 PS AMT: 790.000 TL
  • Kia Picanto Live 1.0L 67 PS AMT: 800.000 TL
  • Kia Picanto Cool 1.0L 67 PS AMT: 825.000 TL
  • Kia Picanto Feel 1.2L 84 PS AMT: 825.000 TL

Kia'nın bu teknolojik yaklaşımla sunmuş olduğu avantajlı fiyat ve kredi desteği aya kadar geçerli. Eylül itibariyle markanın fiyat listesi ve kampanya detaylarında yenilikler bekleniyor.

Kaynak: Haber Ufku