12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları 10. Kayseri Tarım Fuarı’na katkılarından dolayı fuarın organizatörlerinden Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Vali Orhan Düzgün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Fuar organizatörleri Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Tarım Fuarı’nın planlama aşamasından açılışına kadar Vali Düzgün’ün yakın ilgi ve desteğini gördüklerini belirterek, teşekkür ettiler. Atlas Fuarcılık adına Fevzi Atasagun tarafından Vali Düzgün’e plaket takdim edildi.
Vali Düzgün, Dünya Ticaret Merkezi’nde kurulan ve 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları 10. Kayseri Tarım Fuarı”na 1900 firmanın katılmasının fuarın büyüklüğünü göstermesi açısından önem taşıdığını belirterek, ziyaretçi sayısının 350 bini bulmasının fuarın amacına ulaştığının açık bir göstergesi olduğunu kaydetti.
Fuara, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan’dan da katılımın olduğunu hatırlatan Vali Düzgün, önümüzdeki yıllarda Kayseri Tarım Fuarı’nın çok daha geniş kitlelere ulaşacağını düşündüğünü, bunun da Kayseri tarımı için önemli bir şans olacağını ifade etti.