Kayseri’de polisi görünce hızla uzaklaşmaya çalışan zanlıların yere attıkları sigara paketinden uyuşturucu madde çıkarken, yapılan çalışmada gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Meydanı’nda polis ekiplerini gördükten sonra hızla uzaklaşmaya çalışan F.K. ve B.M.’nin attıkları sigara paketinin içinden 13 gram esrar maddesi çıktı. FK. ve B.M. polis ekipleri tarafından yakalanarak Narkotik Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
Gözaltına alınan F.K. ve B.M.’nin verdiği ifadeler doğrultusunda M.D. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda, satışa hazır vaziyette 110 fişek halinde 96 gram esrar maddesi, 340 adet kilitli naylon poşet, iki adet hassas terazi, O.K. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise satışa hazır 10 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.
Yetkililer, gözaltına alınan F.K., B.M., O.K. ve M.D.’nin haklarında yapılan ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundun düzenlenen evraklar ile birlikte çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı kaydedildi.