7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde MHP’nin Kayseri’deki Milletvekili Adayları belli oldu.
Yapılacak olan seçimlerde Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu birinci sırada yer alırken, ikinci sırada Hasan Ali Kilci, üçüncü sırada Süleyman Korkmaz, dördüncü sırada Prof. Dr. Mustafa Alkan, beşinci sırada Metin Soylu, altıncı sıra Mehmet Özmen, yedinci sıra Eser Türkistanlı, sekizinci sıra Mete Taştan, son sırada ise Sevim Koçyiğit yer aldı.
BİZİMLE YÜRÜ KAYSERİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy 25. Dönem Kayseri Milletvekili adaylarının açıklandığını belirterek, “Birbirinden kıymetli aday adaylarımızın arasından belirlenen aday listemiz ile birlikte inşallah MHP’yi hem Kayseri’de hem de Türkiye’de birinci parti yapacağız” dedi.
Ersoy, seçim takvimimin işlemesi ile birlikte yaşanan sürecin bir kısmını geride bıraktıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“7 Haziran 2015 seçimleri Türkiye için büyük önem arz etmektedir. Bunun bilince hareket ederek seçim çalışmalarımızı 7 Nisan’a kadar aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla birlikte sürdürdük. Bundan sonra da Allah nasip ederse yine omuz omuza vererek belirlenen adaylarımızı Ankara yolunda destekleyecek, Kayseri’de birinci parti olacağız.
Bugüne kadar aday adayı olarak partimize güç veren, bu zorlu süreçte yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla aday olsun olmasın hepsinin gece gündüz demeden çalışacaklarına inanıyorum.
Listemizde alanında kendini ispatlamış, bilgili, donanıml,ı gönlü vatan ve millet sevgisi ile dolu, hiçbir ihanet şebekesi ile işbirliği yapmayacak, Türk’ün şerefli iktidarının kadrolarını dolduracak birbirinden değerli isimler bulunmaktadır.
Bugüne kadar bizlere destek veren Kayseri Halkının bundan sonrada adaylarımıza gereken desteği vereceğinden şüphemiz yoktur.
Kayseri’de ve Türkiye’de Milliyetçi Hareket’in iktidarı özlemle beklenmektedir.
Düne kadar AKP’ye CHP’ye ve diğer partilere oy veren vatandaşlarımızın bundan sonraki süreçte MHP’ye destek vereceklerine inanıyorum. Bununla birlikte bugüne kadar MHP’ye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımızın ise daha çok çalışacağına ve adaylarımızı kucaklayacaklarına inanıyorum.
Bizler nefis hesabı yapmayan bir hareketin mensupları olarak Kayseri başta olmak üzere Tüm Türkiye’de Milliyetçi Ülkücü Hareket’in iktidarını kuracağız.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bizimle yürü Türkiye, bizimle yürü Kayseri."