PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’na ve lige verilen arada, hazırlıklarını sürdürdü. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Kalan 8 haftada bütün maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Kadir Has Tesisleri’nde teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Dar alanda pas çalışması yapan futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, kalan 8 haftada büyün maçları kazanmak için çalışacaklarını söyledi. Teknik adam Dumlupınar, "Hafta sonu ligimizin önemli takımlarından Giresunspor’a karşı önemli bir galibiyet aldık. Bizim için çok önemli ve değerliydi. Giresunspor da bu sezon deplasmanda ikinci mağlubiyetini aldı. Liderliğimizi daha da pekiştirdiğimizi düşünüyorum. kalan 8 haftada bütün maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. O doğrultuda çalışacağız. Bizim öncelikli hedefimiz şampiyon olarak tekrar Süper Lig’e dönebilmektir" ifadelerini kullandı.
Sakat olan futbolcular hakkında da bilgiler veren Cüneyt Dumlupınar, “Barış Özbek’in sakatlığı var. Cem Can’ın hafif sakatlığı var. Bunların dışında zaten derin ve zengin bir kadroya sahibiz. Bütün oyuncularımız oynayacak durumdadır. Kimi oynatırsak hiç fark etmeyeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.