Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, farklı nitelikleriyle Kayseri’ye renk katacak Gülpark inşaatının çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi.
Sümer Mahallesi’nde yapımı devam eden mis kokulu bahçe Gülpark’ta çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan’ın değişik noktalarında yer alan şantiyelerdeki çalışmalarımız gayet hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu çalışmaları sürekli takip ediyor, yerinde inceliyoruz. Bugün de Gülpark içerisindeki çalışmaları kontrol ettik, inceledik. Son aşamaya gelen inşaat çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlandığında Gülpark Kayseri’ye renk katacak" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar şöyle devam etti, "İnşaat çalışmalarının hemen ardından Gülpark’ta çevreyle ilgili; spor, yeşil alan, ağaç, bitki çalışmalarımız başlayacak. Yüzlerce çeşit bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındıracak. Nihayetinde şehrimize çok güzel bir park kazandıracağız. Hem bu çevrede yaşayan sakinlerimiz, hem gençlerimiz hem de çocuklarımız için hakikaten fonksiyonel güzel bir park olacak. Emeği geçenlerin ellerine sağlık, şimdiden hayırlı olsun."
Gülpark’ta her yaştan insanın spor aktivitelerini de gerçekleştirebileceğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Büyük boydaki ağaçların dikimini yapmıştık. Gülpark’ta spor alanlarında yürüyüşler gerçekleştirilirken karanfillerin, zambakların, sümbüllerin, leylakların arasında mis kokulu bir parkın içerisinde gezilebilecek. Yeni evlenen çiftler burada çok güzel mekanlarda hatıra fotoğrafı çektirebilecek. Çocuklar için de en güzel oyun grupları ve alanlar yer alacak" şeklinde bilgiler verdi.