Güzel sanatçı, gittiği mekanın yetkilileri ile vale aracın masraflarını üstleneceğini söyleyerek oyuncuyu sakinleştirdi. Birkaç gün sonra aracın masraflarını valelerin kendi sigortalarından değil de Deniz Tunca'nın sigortasından karşılanacağını öğrenen Tunca, bu duruma karşı çıkıp, soluğu savcılıkta aldı. Tunca “İnsanlar sözünde durmuyor. Kazayı ben yapmadım. Vale kaza yapıyor parasını da benden alacaktı. ” diye konuştu.

Bebek Midpoint’e geçen hafta giden dizi oyuncusu Deniz Tunca, otomobilini park etmesi için valeye vererek mekana doğru yürümeye başladı. Bu sırada vale geri giderken, başka bir araçla sanatçının aracına çarptı. Araçta büyük hasar oldu. Sesin geldiği yere bakınca kazaya kendi aracının karıştığını gören sanatçı şok geçirdi. Midpoint yetkilileri ile vale, sanatçıya hatalarının kendilerinde olduğunu, tüm masrafları kendilerinin karşılayacağını, kendi servislerinin olduğunu söyledi.

YETKİLİLER GELMEDİ GALERİCİLERİ GÖNDERDİ

Yetkili kişiler serviste buluşmayı kabul etse de kendileri gelmeyip galerici olduğunu söyleyen aracı satın almak için 2 kişi gönderdi. Tunca ya aracını yaptırıp onlara değerinin altında satmasını teklif ettiler. Deniz Tunca kabul etmedi "aracı vurup galeri gönderip aracı satın almak da nedir. Aracımla kaza yapan onlar yaptır sat diyen onlar. İlginç bir durum "dedi.

Neden benim suçum olmayan bir kazayı üstleneyim ki siz olsanız üstlenirmiydiniz vicdanı sızlamaz mı insanın Midpoint yetkililerini aramama rağmen sonuç alamadım. Ertesi gün bana ‘O zaman tamiri bizim istediğimiz yerde yaptıralım dediler. Ben güvendim aracımı teslim ettim bu oldu daha nasıl güvenip tanımadığım bir servise bırakırım. Aracımın yetkili servisi de var zaten dedim.

“Aracımı vale vurması için mi aldım” diye soran Deniz Tunca “Zaten mekanda vale dışında park etmek gibi bir şansınız yok. Neredeyse evimizin önü bile vale artık. Vale sorumlusu olduğunu söyleyen kişi ise savcıya gitmemi tehdit olarak algıladığını söyledi. Bu tavır sürekli gittiğim bir mekana yakışmadı. zaten sigortaları da yokmuş. İyi niyetim suistimal ettiler. Müşterileri olarak kınıyorum bu durumu. Gece gündüz çalış araba al sonra mecburen valeye ver güven duy sonra da bir bak ki arabanla kaza yapmışlar, gönül rahatlığı ile de yaparız yapmayız desinler ne ilginç "dedi