Kışın en sert geçtiği günler başladı. Yağmur, kar , tipi önümüzdeki günlerden eksik olmayacak. İçimize işleyen bu soğuklarda üşümemek için neler yapıyoruz? Kat kat giyiniyoruz. Tshirtler, kazaklar, sweatler, içlikler, kat kat çoraplar ve kim bilir daha neler neler deniyoruz. Peki ne kadar ısınıyoruz? Isınmaya çalışırken rahat edebiliyor muyuz? Ne yaparsak yapalım bir şekilde de en çok bacaklar üşüyor. Birkaç kat külotlu çorap ya da yünlü termal içlikler pantolonların içinde çok rahatsız ediyor. Isınmak için yaptığımız onca şeyden istediğimiz gibi verim alamıyoruz.

termal içlik

Kapalı bir alana girsek dakikalarca üzerimizdekileri çıkarıyoruz, sonra tekrar giyiyoruz. Alışveriş merkezlerinde giriş, kafede vestiyere kıyafet verme resmen eziyet oluyor. Artık üşümeyi önleyecek pratik ve ekonomik bir ürün şart oldu. Pantolonların içine rahatça giyilebilecek, kaşıntı yapmayacak bir kumaş bizi büyük bir yükten kurtaracak. Var mı peki böyle bir kumaş? Evet var. Termal içlik sayesinde pantolon ve eşofmanların içine çoraplar ve yün içlikler giymeye gerek kalmıyor. İncecik, tüy gibi hafif bir kumaş üşüme derdini çözüyor. Bu kadar inceyse nasıl soğuktan koruyabiliyor? Termal kumaşın teknolojisi sayesinde. Soğuk havayı geçirmeyen ve ısıyı vücutta tutan termal kumaş son teknoloji ürünü. Kalın ve kat kat giyinmeye gerek kalmadan bir termal içlikle üşüme derdi bitiyor.

Gövde ve bölgesel üşümeler için de tshirt ve termal aksesuarlarla da termal kumaş mucizesiyle ısınmak mümkün. Termal çorak ve eldivenler ısınmayan ellere ve ayaklara çözüm oluyor. Gece yorganın altında bile üşüyen ayakları botların içine giyilen kat kat çoraplar terine termal çoraplarla soğuktan koruyabilirsiniz. Termal tshirtlerle de yün kazaklar giymenize gerek kalmıyor. Teri buharlaştıran özel kumaş sayesinde teriniz vücudunuzda kurumuyor. Soğuktan korunurken aynı zamanda hastalanmamak için önlem alabiliyorsunuz.