Kadınlar için geçmişten günümüze en büyük vazgeçilmezlerden biri yüzüktür. Sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü derken, tüm özel günlerin favori hediyesi de tabi ki yüzük oluyor. Ancak kadınların sıradan bir yüzükten etkilendiklerini söylememiz pek de mümkün değil. Onların kalbine giden yolu bulmak için tercihin tek taş yüzük olması gerektiğini artık hemen hepimiz biliyoruz. Ülkemizde kadınların tek taşa olan ilgisi mücevher markalarını da bu konuda harekete geçirdi. Birçok markanın son yıllarda satın alımı kolaylaştırmak adına yaptığı kampanyalar görmezden gelinemez.

Üstelik her bütçeye uygun tek taş yüzük mottosu da hafızalara kazındı. Bu durum da artık statüsü ne olursa olsun her kadının tek taş yüzüğe ilgi duymasına neden oldu. Peki, tek taş yüzük alırken nelere dikkat etmek gerekir? Tek Taş Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pırlanta tek taş yüzük alırken ilk olarak satın alacağınız markanın güvenilirliğinden emin olmalısınız. Size hem güven vermeli hem de seçimleriniz konusunda doğru yönlendirmeler yapmalıdır. Bu konuda iyi bir seçim yaptıktan sonra pırlanta tek taşta ilk dikkat etmeniz gereken nokta kesimi olmalıdır. Hatalı kesime sahip olan bir pırlanta herkesi hayran bırakan o sonsuz ışıltısını yansıtamayacaktır. Doğru kesime sahip olan pırlantalar ışığı içerisine alarak yansımayı, yani o göz alıcı parmaklığı ortaya koyabilir.

 tek taş yüzük

Pırlanta tek taş yüzük alırken ışığı en iyi alabilecek şekilde yüzüğü tutun ve taşın içerisine bakın. Rengini, kesimini ve lekesini bu şekilde görebilirsiniz. Beyazdan sarıya doğru renk tonları olan pırlantada taşın rengi de önemlidir. Parlaklık, renk ve kesim, aynı karat ağırlığa sahip olan iki pırlanta arasında fiyat değişikliklerinin olmasına neden olabilir. Bu ayrıntılar göz ardı edilmeden seçim yapılmalıdır. Tek taş alırken modelin önemini de unutmamalısınız. Özellikle genç biri için tek taşta tercihiniz abartısız, sade ve küçük modellerden yana olmalı. Bu daha naif bir görünüm sunacaktır. Tek taş yüzük modellerini görmek, fiyatlarını öğrenmek ve satın almak için http://www.myragold.com/pirlanta-tek-tas-yuzuk_107.htm adresini ziyaret etmeyi unutmayın!