Alperen Ocakları E.K.D.V. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı/Malatya Alperen Ocakları E.K.D.V İl Başkanı Süleyman SOLMAZGÜL Türk dünyasına büyük hizmetleri olan bilge yolbaşçı merhum Prof.Dr. Turan YAZGAN'nın kurduğu Türk Dünyası Araştırmaları Vakfına nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Dünyası Araştırmalar Vakfı'nın Eğitim ve Kültür Müdürü Akademisyen Sn. Metin KÖSE'nin de bulunduğu, sıcak ve samimi sohbet ortamında hasbihal edip karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Şahsının ve yönetim kurulu üyelerinin misafir perverliklerinden dolayı teşekkür eden Sn. Solmazgül başarılarının devamını dileriz dedi.

Solmazgül; "Merhum Prof.Dr.Turan YAZGAN hocamızın kurmuş olduğu bu Vakfa liyakat ve sadakatla sahip çıkmaları bizi hâliyle mutlu etmiştir." dedi.

Genel Başkan Közhan YAZGAN nezaket ziyaretinden dolayi Sn. Solmazgül'e teşekkür etti ve Merhum Muhsin YAZICIOĞLU'nun İstanbul'a geldiğinde sürekli Vakfı ziyaret ettiğini dile getirdi. Merhum bilge yolbaşçı Prof. Dr. Turan YAZGAN'nın "Bu dünyada hiç kimse, hiçbir kuruluş, hiçbir şart altında, hiçbir şekilde tek başına bir şey yapamaz. Bizimle beraber olanlara sonsuz teşekkürler…" sözünden yola çıkarak her daim Eğitim ve Kültür faaliyetlerinde Alperen Ocaklarının yanında olacaklarını beyân etti.