Mübarek topraklara ayak basmanın muhteşem heyecanını yaşarken orada giyilecek kıyafetler konusunda da telaşa düşmemeniz için bilenler sizler hac kıyafetleri koleksiyonunu hazırladı.

Bu muhteşem heyecan içersinde sizlere özel olarak sunulan hac kıyafetleri içersinden dilediğiniz modelleri seçebilir ayrıca ayakkabıdan terliğe kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Hac Ziyareti Öncesi Alışveriş İçin Tek Adres

Bilenler hac kıyafetleri için oluşturduğu ürün yelpazesini kadınlar, erkekler ve çocuklar üzerine ayrı ayrı oluşturdu. Erkekler özel olarak oluşturduğu ürünler zincirinde pantolonlar, gömlekler, fistan ve takımlar bulunuyor. Keten ve pamuklu kumaşların tercih edildiği ürünlerin yanı sıra ihramlarda koleksiyonda yerlerini aldı. Ayrıca yolculuk ihtiyaçlarınız ve orada kullanım amaçlı olarak cüzdanlı atletler, tavaf patiği, namaz örtüleri, kokusuz sıvı sabun, ihram para kemerleri, çorap mestler, misvak ve abdest çorapları da bulunuyor.

Bayanlara özel bölümde ise hac sırasında rahatlıkla kullanabileceğiniz hac takımlarının yanı sıra yumuşak özellikteki ayakkabı ve terliklerde bulunuyor. Pamuklu kıyafetlerin yer aldığı ürünlere de nakışlı modellerde yerlerini aldı. Namaz başörtüleri ve abdest çorapları da bayanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak koleksiyona eklendi. Çocuklara özel kıyafetlerin yanı sıra ihramlarda koleksiyonda bulunuyor.

Hac ve Umre Kıyafetlerinde Uygun Fiyatlar

Bilenler hac ve umre ziyaretleriniz öncesi ve sonrasındaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılaya yönelik olarak hazırladığı ürün yelpazesinde kaliteyi uygun fiyatlar ile sunuyor. Toptan olarak alımlarında yapıldığı setlerde mevcuttur. Bilenler 1961 yılından beri gelen tecrübesi ile sizlere hizmet ederken ödemelerinizde kapıda ödeme, kredi kartı ve pay pal gibi seçenekler sunuyor.

Ayrıca alışverişlerinizi taksit ile de yapabilirsiniz. Tesettür giyim, mevlit ve ihtiyaçlar, hac umre kıyafetleri ve ihtiyaçların yer almasının yanı sıra dini kitap ve setleri de kolayca edinebilirsiniz. Bilenlerdeki hac kıyafetlerini daha yakından incelemek için http://www.bilenler.com/hac-umre-kıyafetleri-modelleri-ve-fiyatlari sayfasından yararlanabilirsiniz.