Ketenci avukatlık büromuz 1989 yılında dünyanın her yerinde hukuku temsik etmek için kurulmuştur. Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında bulunan Avukat Deniz Ketenci ile uluslararası bir konumu vardır.


Ketenci
uluslararası bir bakışa sahip her milletten müvekkillerine hukukun çeşitli alanlarında geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti sunan bir hukuk bürosudur.Temel çalışma alanlarımız başta Ticaret ve Şirketler Hukuku olmak üzere, Birleşme ve Devralmalar, Deniz Ticaret ve Taşıma Hukuku, Gayrimenkul Hukuku ve Rekabet Hukuku olup, bunlarla beraber Göçmenlik Hukuku, Marka-Patent, Uluslararası Tahkim ve Enerji Hukuku'na kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere Uzakdoğu' ya uzanan uluslarası bağlantılarımız sayesinde müvekkillerimize global anlamda da oldukça hızlı ve efektif çözümler sunabiliyoruz.

Büromuzda İngilizce, Fransızca ve İtalyanca dillerinde hizmet verilebilmektedir. Dünyanın her yerinde hukuk bürosu açmayı hedefleyen uzman avukatları ile birlikte her yere her alanda adaleti götürmeyi hedefleyen bir kuruluştur. Ulusal ve uluslararası ticaret hukukunun da önemli bir parçasını teşkil eden Deniz Ticaret Hukukuna bağlı sözleşmelerin hazırlanması ve bu sözleşmelerden kaynaklanan ihtilafların ulusal ve uluslararası düzeyde çözümlenmesinde Ketenci Law Firm’da kapsamlı araştırmaları vardır. Yılların getirmiş olduğu güven ile ve en büyük davalarda en önemli kişilerin avukatlığını yaparak ün yapmış hukuk büromuzda dava ücretlendirmeleri İstanbul Barosu'nca tavsiye edilen Avukat-Vekileden arasındaki ücret tarifesi esasında belirlenir. Hukuki Danışmanlık ise saatlik veya aylık ücrete tabidir.