Ziyarette gündemi değerlendiren AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Ramazan Karaca, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Başta yeni Anayasa olmak üzere Başkanlık sistemi, çözüm süreci ve paralel yapı ile mücadele konusuna vurgu yaptı. Karaca 7 Haziran genel seçimlerinde Anayasa’yı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidar olmak adına AK Parti’ye ve Türkiye’ye gönül veren herkesin bu davanın birer neferi olarak çok çalışmalıyız’’ dedi.

Karaca açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "3 Kasım 2002'de 'Her şey Türkiye İçin' diyerek yola çıkan AK Parti, yeni Türkiye'ye giden yolda yükselen demokrasisi, güçlü ekonomisi, bölgesel ve küresel güç olma hedefi ile yoluna devam ediyor. Darbeciler 28 Şubat için bin yıl sürecek diyorlardı, bekledikleri gibi olmadı. Ancak AK Partililer olarak Türkiye'nin içine çekilmek istendiği o karanlık dönemleri bin yıl unutturmayacağız. Bugün Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi tartışmalar var. 17-25 Aralık darbe girişimleri başarılı olsaydı bugün bunları konuşamazdık. Paralel Yapı ile mücadele bunun için önemli'’ dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Ramazan Karaca’ya başarılar diledi.