Hobium evlerinizde kıyıda kenarda tuttuğunuz, aslında bunları birileri görse kesin satın almak isterdi dediğiniz el işlerinizin hepsine talip! Gelin ve bizlerle birlikte sanal mağaza oluşturun. Onları satın alacaklarını düşündüğünüz kimselere ulaştıralım ve el emeği göz nuru dediğimiz ürünlerinizi kıymetli sahipler edindirelim.

Fabrikasyon üretimden el işi olsun bir tane olsun bende olsun o da diyen insanların çoğaldığı şu zamanda neden sadece komşularınıza ya da tanıdıklarınıza ulaşsın ki biz bunu tüm Türkiye’ye ulaştıralım. Ücretsiz üyelik ile kendi butiğinizi oluşturabilir ve markalaşabilirsiniz. Oturduğunuz yerde, evde, atölyede ürettiklerinizi paraya çevirmenin vakti çok gelmiştir. Kolaylıklar sizin için var.

Hobi, El İşi, Hobi Malzemeleri, Dikiş&Nakış, Mum&Sabun, Patchwork, Keçe, Boyama, Kapıt Sanatı, Takı, Mutfak Malzemeleri, Çanta Yapımı, Goblen&Cross Stitch, Yardımcı Hazır Ürünler 


Boyama işleriniz için arayıp bulamadığınız ürünleri hobium.com ile dert etmeyeceksiniz. Türkiye’nin her yerine ulaştırabileceğimiz ürümlerimizi üstelik 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ücretsiz sağlayabiliyoruz. Biliyoruz ki her büyükşehirler dışında bu tarz ürünleri bulmak güçleşiyor ancak bizim elimizi size kadar da uzanıyor.

Makin’s marka kiş, kare kesme kalıbı ve daha değişik kesme kalıplatı ile size yardımcı malzemeler de bulunduruyoruz. Folia Kreatif Karton yılan derisi ürünümüz ya da simli karton ile oryantal renkler edinerek el işlerinizi daha da özgünleştirebilirsiniz. Su bazlı vernik, suluboya ya da ipek boya arayışlarınız artık daha kolay. Bunun yanı sıra Ponart Strafor şekillerimiz de mevcuttur. Siz yapmak istediğiniz ürününüze odaklanın bizler de size gerekli malzeleri hobium.com ile ulaştıralım!