Hayati Küçük, "Gülen, makarna, kömür karşılığında oy veriyor diyerek milletin iradesine hakaret ediyor; oysa bu kişinin verdiği atleti zamanında zırh olarak giymiştim, şimdi bundan utanıyorum. Gülen'in yanındayken CIA'den ajanlık teklifi aldım, reddettim." dedi.
"MİLLETİN İRADESİNE HAKARET EDİYOR"

O kadar çelişkili ifadeler ki, AK Parti'ye biz kuruldu kurulalı oy veriyoruz; kendiside biliyor. O zaman cemaatin menfaatine dayalı, cemaatin ilerideki on yılları AK Parti üzerinden hedefe yürüme adına demek oy verdirilmiş veya oy verilmiş. Şimdi aynı oyu veren himmet veren, zekat veren bu cemaatin para kaynağı kim? Bu millet. Aynı milleti o şekilde aşağılarken bir din adamına yakışmayan üslup kullanıyor.

1 kg una, 1 torba kömüre oy verildiği söyleniyor. Bu çok büyük bir hakaret. Kunduracısından, dişçisinden, çaycısından, fındıkçısından paraları nasıl topladın? Bu milletin iradesine, bu şekliyle hakaret ediyorsun. Bu doğru değil.



"GÜLEN ZIRH DİYE ATLETİNİ VERDİ"

Bu insanın hediye ettiği bir atletini kendime zırh olarak Kafkaslar'da giydim. Ulvi bir insana siz nasıl inanırsınız? Nasıl görürsünüz Hak dostu dediğiniz insanı? Ben şimdi utanıyorum, yazıklar olsun!

"CEMAATTEYKEN CIA'DEN TEKLİF ALDIM"

Artık bu hocanın arkasından gitmemek lazım. Bu yapı güçlü bir pozisyona geldikten sonra derin dehlizlerde büyük istihbarat kurumlarının içerisine… Ben CIA ajanlığını reddettim. Bunu net söylüyorum.